Екс-голова Новосанжарської селищної ради керуватиме первинкою

Екс-голова Новосанжарської селищної ради керуватиме первинкою

Причому, очолить Інна Коба не Новосанжарський центр первинної медико-санітарної допомоги, а Нехворощанський. 

У вівторок, 12 квітня, відбулася 24-а позачергова сесія Нехворощанської сільської ради, інформує прес-служба громади на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Одним із питань порядку денного стало призначення керівника місцевого Центру ПМСД.

Як пояснила сільським обранцям заступниця голови громади Зоя Короленко, до складу Центру входять три амбулаторії (Нехворощанська, Соколовобалківська і Маячківська) та Шедіївський ФАП. Зараз триває призначення адміністрації комунальної установи: директора, бухгалтера і головної медсестри.

Депутати затвердили розпорядження сільського голови Віктора Дубовича про призначення керівника Центру, оскільки в конкурсі на посаду директора, що відбувся напередодні, перемогла жителька Лелюхівки Інна Коба.

Голова Нехворощанської громади повідомив колегам, що новопризначений керівник Центру ПМСД має медичну освіту та  великий управлінський досвід. Інна Коба очолювала новосанжарський комунгосп, а згодом і селищну раду.

До своїх обов’язків Інна Олександрівна приступає з 15 квітня.

Нагадаємо, що Інна Коба народилася 16 липня 1966 року. У грудні 2019-го депутати Новосанжарської селищної ради присвоїли Інні Олександрівні 7 ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах четвертої категорії посад.

На останніх місцевих виборах, працюючи головою селищної ради, посадовець балотувалася на другий строк. Висувалася на вибори політичною партією «За майбутнє».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.