У аварії поблизу Великих Солонців загинула людина

У аварії поблизу Великих Солонців загинула людина

20 квітня, близько 14:00, на автодорозі Нові Санжари — Нехвороща, поблизу села Великі Солонці, сталася дорожньо-транспортна пригода. Два легковики зіткнулися «лоб у лоб».

За інформацією Відділу комунікації Полтавщини, легковиком «ВАЗ 2109» керував водій 1976 року народження, автівкою «Peugeot» — чоловік 1977 року,
Внаслідок аварії водій «дев’ятки» загинув на місці. Пасажирка автомобіля «ВАЗ», 1995 року народження, а також водій «Peugeot» та його пасажирка, 1986 року народження, з тілесними ушкодженнями доставлені в лікарню.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює обставини ДТП.

Також у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомили, що участь у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної події брали співробітники 2-го державного пожежно-рятувального посту.

Вогнеборці за допомогою рятувального обладнання звільнили постраждалих із понівечених автівок та передали медичним працівникам.





Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
21 квітня 2022, 07:51 | Нові Cанжари | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.