Новосанжарці здобули «бронзу» в благодійному турнірі

Новосанжарці здобули «бронзу»  в благодійному турнірі

Також спортсмени зібрали для українських військовослужбовців 13 000 гривень.

У суботу, 7 травня, представники спорттовариства «Колос» у Полтавській області спільно з Управлінням молоді і спорту Полтавської ОВА провели благодійний турнір з міні-футболу серед ветеранів віком 40+. У такий спосіб спортсмени вирішили підтримати Збройні Сили України. Футбольні баталії проходили в Миргороді і Щербанях.

Голова Новосанжарської селищної ради Геннадій Супрун повідомив, що територіальну громаду представляли ветерани футболу: Віталій Гарець, Євген Трипуз, Святослав Коба, Ярослав Лінкевич, Віталій Баранович, Геннадій Власенко, Ігор Романець, Віталій Підопригора, В’ячеслава Пеляк.  
Зі слів очільника Новосанжарської федерації футболу Віталія Барановича, команда Новосанжарської громади переграла збірну Машівської ОТГ із рахунком 2:1, розгромила представників Мачух— 4:0. У фінальному протистоянні новосанжарська та щербанівська команди не змогли визначити переможця,  зігравши в основний час — 1:1.

За інформацією голови обласної територіальної організації «Колоса» Анатолія Голованя, у Щербанях переможцями в серії пенальті стали господарі спортивного майданчика. Срібні нагороди здобули спортсмени з Новосанжарської громади. Бронзу виборола команда «Ветеран» Полтавського району. У Миргороді «золоті» нагороди дісталися колективу з Комишнянської громади, срібло — у миргородців.

Усі учасники змагань отримали грамоти, календарі і збірки віршів з автографами голів громад. За час турніру були зібрані 13 050 гривень, які перерахують на підтримку Збройних Сил України.

Геннадій Супрун подякував за організацію турніру голові спорттовариства «Колос» у Полтавській області Анатолію Голованю, щербанівському сільському голові Ігорю Процику та відповідальному за розвиток фізичної культури й спорту Щербанівської громади Олександру Капрану.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.