Кубок Леоніда Мокляка «переїхав» у Руденківку

Кубок Леоніда Мокляка «переїхав» у Руденківку

Серед шести команд руденківська «Зоря» виявилась найсильнішою.

Минулої неділі в Драбинівці проходили традиційні футбольні змагання пам’яті місцевого жителя Леоніда Мокляка. Кожного року драбинівці вшановують пам’ять гравця «Колосу», який трагічно загинув у 1991-му під час навчально-бойових стрибків із парашутом. Леонід Мокляк вважався одним з лідерів місцевої футбольної команди та був улюбленцем уболівальників.

Нагадаємо, що в минулому році за пам’ятний кубок змагалися драбинівські «Чиста Криниця» та «Чиста Криниця-2». Основний час закінчився з рахунком 4:4. Тож, доля кубка визначалася в серії 11‑метрових, які не визначили переможця після виконання 10 ударів у кожні ворота. Тому обидві команди організатори нагородили перехідним кубком Леоніда Мокляка.

Цього року, згідно задуму організаторів, пам’ятні змагання були ще й благодійними. Усі бажаючі здавали кошти для підтримки військових, які зараз знаходяться у гарячих точках і захищають нашу державу від ворога.

У футбольному турнірі взяли участь команди з Новосанжарщини. Зокрема, «Чиста криниця», «Гетьман», «СокОріль», «Темп», «Зоря», «Колос». Переможний пам’ятний кубок здобула руденківська «Зоря». Друге місце посіла нехворощанська «СокОріль». Третім став стовбинодолинський  «Колос». Усі команди отримали подяки за участь у турнірі.





Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.