Офіцер Новосанжарської громади — серед кращих у області

Офіцер Новосанжарської громади —  серед кращих у області

У п’ятницю, 3 червня, очільник обласного управління поліції Євген Рогачов зібрав кращих поліцейських офіцерів громад, аби вручити їм грамоти.
Нагадаємо, що проєкт «Поліцейський офіцер громади» стартував 28 травня 2019 року. Перед правоохоронцем ставиться завдання забезпечувати порядок, запобігати правопорушенням і злочинам у межах своєї територіальної громади.

Зі слів Рогачова, на сьогоднішній день у громадах області працюють більше 30 поліцейських офіцерів. Правоохоронці забезпечують порядок у понад 20 ОТГ. Офіцери виконують роль дільничного, ювенального інспектора, спеціаліста з контролю за обігом зброї, патрульного, експерта в сфері безпекових питань, а також парамедика.

3 червня головний поліцейський області відзначив п’ятьох правоохоронців.

Зокрема, майора поліції Юрія Нездойминогу, який працює в Новосанжарській громаді, капітана Олега Бульвіна, офіцера Гоголівської тергромади, капітана Євгена Куріпту, представника Опішнянської ОТГ, старшого лейтенанта Руслана Рутберг-Глову, офіцера Новогалещинської громади, лейтенанта Романа Бричка, офіцера Новооржицької ОТГ.

Перед нагородженням Євген Рогачов сказав, що офіцер громади — це людина, до якої в першу чергу йдуть жителі за кваліфікованою порадою й допомогою.

Він привітав колег із третьою річницею служби та побажав у сьогоднішніх реаліях бути для своїх громад надійними захисниками.

Приємно відзначити, що в п’ятірку кращих офіцерів увійшов правоохоронець із Новосанжарщини — Юрій Нездойминога.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
10 червня 2022, 13:34 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.