«Соколи» здобувають «Кубок відкриття»

«Соколи» здобувають «Кубок відкриття»

Білицька футбольна команда виборола перемогу в післяматчевих пенальті.

У суботу, 18 червня, футбольні колективи Білицької територіальної громади зібралися в Дрижиній Греблі, де відбулася фінальна частина благодійного «Кубка відкриття сезону». Змагання проходили в два етапи. У першому колективи за територіальним принципом були розділені на дві зони.

До фінальної частини турніру пройшли білицький «Сокіл», «Марківка» і «Дрижина Гребля». Змагання між цими колективами відбувалися за коловою системою (кожен з кожним).

У першій суботній грі між «Соколом» і «Дрижиною Греблею» футболістам не вдалося відкрити рахунок. У результаті, арбітр зафіксував нічию, 0:0.

Із відповідним результатом завершився наступний поєдинок «Дрижиної» і «Марківки». Тож долю «Кубка відкриття сезону» вирішувала третя гра — «Марківка» — «Сокіл». Цього разу командам вдалося забити по одному голу, і матч закінчився з рахунком 1:1.

За регламентом змагань, переможця визначили в серії післяматчевих пенальті. Краще одинадцятиметрові удари виконували білицькі спортсмени, які й стали переможцями турніру на велике поле.

«Соколи» отримали від організаторів перехідний кубок.

Під час благодійного турніру всі бажаючі могли долучитися до збору коштів для потреб Збройних Сил України. Поряд із футбольним полем організатори встановили скриньку.

За час фінальної частини «Кубка відкриття сезону» благодійники зібрали 3300 гривень.  Як повідомили представники Білицької селищної ради, вказану суму витратять для придбання бензинового генератора для військових із 93-ої бригади.

23 червня 2022, 16:46 | Кобеляки | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.