У Кременчуці двоє будівельників випали із люльки підйомного крану

У Кременчуці двоє будівельників випали із люльки підйомного крану

У Кременчуці 4 жовтня, близько 13:00, під час утеплення фасаду багатоповерхівки в центральній частині міста впали з висоти та травмувалися двоє робітників. Про травмування чоловіків повідомили медики. Поліція розпочала розслідування.

Артем Солтан, тимчасовий виконувач обов’язків начальника Кременчуцького районного управління поліції, повідомив: «Під час виконання робіт з утеплення фасаду багатоповерхівки двоє робітників, яким 42 та 38 років, отримали тілесні ушкодження унаслідок падіння з висоти. За попередньою інформацією слідства, під час робіт ймовірно обірвалася люлька підйомного крана, на якій перебували чоловіки. Обоє травмованих доставлені до місцевої лікарні. Ступінь тяжкості отриманих ними тілесних ушкоджень встановлюють медики».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України. Обставини та причини події з'ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини
5 жовтня 2022, 10:56 | Кременчук | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.