На Полтавщині за вихідні у двох ДТП постраждало двоє людей

На Полтавщині за вихідні у двох ДТП постраждало двоє людей

Дорожньо-транспортні пригоди, в яких травмувались громадяни, сталися 11 лютого у Зіньківській громаді та селищі Диканька, Полтавської області. Поліція розпочала кримінальні провадження.

Так, поблизу села Троянівка, Зіньківської громади, 11 лютого, близько 6:00, автомобіль ВАЗ 2108, під керуванням 50-річного водія, з’їхав у кювет та допустив зіткнення з деревом. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія з тілесними ушкодженнями медики госпіталізували до медичного закладу. В ході проведення слідчих дій поліцейські встановили, що на момент зіткнення водій перебував у стані сп’яніння.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Диканської окружної прокуратури, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Обставини та причини ДТП з’ясовує слідство.

Також, дорожньо-транспортна пригода сталася у місті Диканька. Зокрема, 11 лютого, близько 12-ї години, автомобіль Fiat, під керуванням 39-річної місцевої мешканки, допустив наїзд на 54-річну місцеву жительку, яка переходила проїзну частину у невстановленому місці. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохідку з тілесними ушкодженями медики госпіталізували до медичного закладу.

За даним фактом слідчим підрозділом поліції, за процесуального керівництва Диканської окружної прокуратури розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини
13 лютого 2023, 10:52 | Диканька | Надзвичайне

1. Enlightened / 15 лютого 2023, 03:30 Цитувати
В дерево врізатись не дозволяють. Дожилися. Бэспредел!
2. Zorn / 15 лютого 2023, 11:58 Цитувати
Тут водяру глушать та машини розбивають... Зажралися! На передову їх, окопи рити!

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.