На Полтавщині у будинку знайшли двох мертвих пенсіонерів

На Полтавщині у будинку знайшли двох мертвих пенсіонерів

До Лубенського райвідділу поліції 4 січня близько 15:30 надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1982 року народження, що у приватному будинку по вулиці Центральній в селі Богодарівка Новооржицької громади виявлено тіла двох людей без ознак життя. Поліція розпочала розслідування. 

Як повідомили у відділі комунікації поліції в Полтавській області, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції Лубенщини, судово-медичний експерт, рятувальники та фахівці газової служби. Під час огляду місця події слідчі виявили тіла людей - 66-річного чоловіка та 77-річної жінки, без ознак життя. За попередньою інформацією, ймовірно, подружжя померли від отруєння чадним газом через несправність газового обладнання. Для встановлення причини смерті тіла загиблих направлені на судово-медичну експертизу. 

Слідчими поліції Лубенщини, за процесуального керівництва Лубенської окружної прокуратури, внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками пункту 1 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Обставини та причини трагедії встановлюють слідчі.

5 січня, 18:14 | Лубни | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.