На Лубенщині поліція розслідує смерть чоловіка

На Лубенщині поліція розслідує смерть чоловіка

До Лубенського районного відділу поліції 12 березня близько 18:30 надійшло повідомлення від місцевого мешканця 1994 року народження, що в селі Березоточа Лубенського району чоловік впав із мосту в річку. Обставини з’ясовує слідство.

Про подію повідомили у пресслужбі поліції Полтавщини.

Отримавши повідомлення від заявника, на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції Лубенщини, рятувальники та медики. За попередньою інформацією слідства, чоловік 1962 року народження впав із мосту в річку. Потерпілого у тяжкому стані доставлено до реанімаційного відділення Лубенської лікарні інтенсивного лікування. Але, на жаль, врятувати чоловіка не вдалося. Тіло померлого направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

За даними фактом слідчим підрозділом поліції Лубенщини, за процесуального керівництва Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини та причини події з’ясовує слідство.


Автор: Відділ комунікації поліції в Полтавській області
13 березня, 11:42 | Лубни | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.