«Зроблено В Україні» – бізнес Полтавщини готовий приєднатися

«Зроблено В Україні» – бізнес Полтавщини готовий приєднатися

Всеукраїнська економічна платформа «Зроблено в Україні» акумулювала в собі пріоритетні напрями розвитку вітчизняного бізнесу. Як підприємству стати її частиною та популяризацію вітчизняних товарів обговорили на онлайн нараді за участю представників бізнесу.

Старший проєктний менеджер команди підтримки реформ Міністерства економіки України Олексій Бахтінов розповів про платформу, які вона містить розділи та як до неї підключитися.

Зокрема він акцентував на важливості підтримки українського виробника.

«Купуючи продукцію власних виробників ми підтримуємо кожного українця, сприяємо створенню нових робочих місць. Також це суттєво впливає на збільшення фонду заробітної плати. Кошти йдуть на податки, підтримку підприємств та армії», – розповів старший проєктний менеджер команди підтримки реформ Міністерства економіки України Олексій Бахтінов.

На зустрічі розповіли, якими програмами та грантами можуть скористатися підприємці. Це програми компенсації на сільгосптехніку, «Шкільний автобус», «єОселя», «Доступні кредити 5-7-9». Гранти до 8 млн грн на розвиток переробних підприємств, до 1 млн грн для ветеранів, ветеранок і членів їхніх сімей, мікрогранти до 250 тис на старт власної справи.

На платформі представлено й брендування, яке можуть використовувати виробники. Перейти на сайт державної програми «Зроблено в Україні» можна за посиланням.

Бізнес Полтавщини вже готовий маркувати свої товари за технічними стандартами «Зроблено В Україні». Наразі 3 підприємства повідомили своїх постачальників про обов’язкове маркування продукції.

16 квітня, 10:18 | Полтавщина | Суспільство

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.