Гандони (лекція)

Блог: Блог Миколи Гузченка

Автор: Микола Гузченко

Не так давно невблаганна фізіологія змусила відвідати громадський туалет. Ця обставина навела на роздуми.

У нашій країні часто говорять про небезпеку СНІДу та інших венеричних захворювань. Говорять і про те, шо ніззя робити аборти. От тільки одна біда: про це просто болтають. На початку грудня розказують усім про те, скільки мільйонів у світі помирає від СНІДу, ще колись - про те, скільки людей хворіють ще якоюсь херньою, розказують, скільки ненароджених дітей загубили при абортах. Розказують, короче, про якісь цифри. А на цифри людям срати з високої гори.

Ага, іще у школі вчителька, розповідаючи про СНІД, червоніючи скаже, що болячка з-поміж усього іншого передається ще й статевим шляхом. Оце єдина більш-менш конкретна інформація. Все інше - маячня сивої кобили.

А ще роздають повіям (якщо не брешуть) гандони, а ще наркоманам роздають шприци. Тоді, коли ні гандоном, ні шприцем уже нічого не зміниш.

І нікому ж навіть у голову, блять, не прийде прийти до дев’ятикласників з нормальною зрозумілою лекцією. Шоб хтось узяв  з собою гандони, фалоімітатор і показав, блять, як той гандон хоч натягнути. І розказав нормально, як і коли взагалі це робиться, пораду якусь дітям дав. Ясна річ, дітвора прорже весь урок. Але і корисну інформацію засвоїть. Можна не сумніватися: таку лекцію і такі унаочнення точно не забудуть.

І лекцію читати повинна не вчителька і не лікарка, яка буде червоніти і затинатись. Лекцію повинна читати розкута смілива людина. Щоб коли хтось найнахабніший спитає: "А ви шо, так само робите?", міг спокійно відповісти, так чи не так. Ну і взагалі щоб міг "по предмету" просвітити. Щоб у дітей потім ні болячок, ні дітей, ні комплексів незапланованих не було...

Але подібних занять, зрозуміла справа, ніхто проводити не буде, бо на те потрібна воля вищого освітнього керівництва. А вище освітнє керівництво визнає виключно радянські комуністичні методи виховання молоді.

Але в цій справі є ще один важливий момент. Справа в тім, що молодій людині у Кобеляках гандон дуже складно купити. Для цього потрібно піти в аптеку чи магазин і сказати продавцю (а це ж майже завжди жінка років 40): "Дайте мені пачку презервативів." Це зробити дуже непросто, адже купуючи презерватив людина повідомляє, що збирається зайнятися сексом. І якщо це хлопець - ще півбіди. А от якщо презервативи купує дівчина (а дівчині ж він потрібніший) - вона майже напевно відчує себе шлюхою.

Цю справу трохи полегшила поява в Кобеляках супермаркету. Береш собі пачку, пропікуєш на касі разом з іншими товарами і все - справу зроблено. Але тут на покупця чекає інша небезпека. Знайомі морди. Разом з тобою в черзі несподівано з’явиться або вчителька алгебри, або сусідка чи мамина колега. Або подруга мами твоєї дівчини, яку ти в очі ніколи не бачив, але яка прекрасно знає тебе. І завтра вона піде до мами твоєї дівчини і співчутливим голосом скаже: "Валю, а Оля досі з тим хлопчиком встрічається? Та ось бачила його в оптовому, презервативи купляв..."  Словом, клопот.

І не потрібно тут писати, що нічим мені зайнятися. Ця проблема справді є. І проблема серйозна. І вирішити її дуже просто. Потрібно поставити гандономат - автомат з продажу гандонів. У тому ж оптовому робиться нормальний туалет з унітазом, умивальником і туалетним папером (давно вже назріло). В туалеті ставиться автомат. Людина пішла собі спонтом по нужді і купила все що потрібно. Гандономат ставити слід саме в туалеті, бо в людному місці до нього все одно  стрьомно буде підходити.

Описані вище міри в тисячу разів корисніші за оті всі лекції зі статистичними даними. Нєхер розказувати дітям про якісь там цифри, шкідливість СНІДу і абортів - розкажіть, як вберегтись. І умови для цього створіть.

А до чого тут туалет, в який я зайшов? А до того, що то був німецький туалет. В Німеччині мало не в кожному туалеті стоїть такий автомат:

Презервативи, вібратори, штучки всякі.

Мені дуже цікаво, що таке "Тревел пуссі". Шкода не було монет - з цікавості неодмінно купив би. У дамському туалеті, до речі, замість "Тревел пуссі" продають засоби жіночої інтимної гігієни.

 

20 січня 2012, 12:20 | Блог: Блог Миколи Гузченка

Інші записи автора


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.