Тревел пуссі

Блог: Блог Миколи Гузченка

Автор: Микола Гузченко

Я ж таки її купив. Причому не без труднощів. Мав з собою три монети по 2 євро. З ними пішов у туалет. Ясна річ, там був гандомат (писав раніше "гандономат", так то виявилось неправильно - на автоматі написано "condomat"). На гандоматі напис: все по три. Ну й прекрасно. Вкинув туди 4 євро, а воно ніфіга - автомат не дає здачі, але й зайве євро не бере. Знайшов інший туалет, там у гандоматі ті самі товари в таких самих коробочках, але вже по 5. І автомат, сучара, теж здачі не дає. Знайшов третій туалет, у ньому - все по чотири. Там нарешті розжився потрібним товаром.

У коробочці виявилось два кульочка. Такий:

І отакий:

 

У першому маленькому кульочку виявився гель, а другий кульочок - це, власне, і є тревел пуссі. Такого гіркого розчарування я не чекав. Думав, вона хоч якась гумова повинна бути, а воно, блять, рожевий кульочок. Кульочок має хитру форму: з одного кінця на ньому є дірочка, в яку згідно інструкції потрібно налити теплої води. Вода всередину заливається, а назад не витікає. Як не крути, не верти, не труси - не витікає і все.

Коли кульочок заповнений водою, з одного боку він дійсно трохи нагадує пуссі і здатен виконати її функцію:

Для цього в ньому передбачено спеціальну порожнину:

Цікаво, чи не напрягає покупців "Тревел пуссі" той факт, що їхнім е-е-е.... співрозмовником був якийсь рожевий кульочок.

9 лютого 2012, 13:10 | Блог: Блог Миколи Гузченка

Інші записи автора


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.