Білики, як завжди, стартують з затримкою..

Блог: SKARM

Автор: skarm

Що й говорити - наше селище і його керівництво, завжди йшло своїм, унікальним і тільки їм відомим шляхом. Коли в Кобеляках замощували тротуари плиткою - у Біликах їх закатували в асфальт, в Кобеляках вуличне освітлення чіпляли на кожен стовп, починаючи з центру - у нас на кожен п'ятий, а центр біля магазинів і вокзалу, так і до сих пір темний.

Коли Нові - Санжари заготовлювали собі на зиму пісок, щоб посипати дороги - у нас знову пішли своїм особливим шляхом - їх вирішили просто не чистити, а просто "вкатувати" за допомогою громадськості. Тобто нашими ногами..

 

 

 

3 грудня 2019, 21:01 | Блог: SKARM

Інші записи автора




1. Чудо Юдо / 4 грудня 2019, 09:42 Цитувати
Не дуже Кобеляки розхваляйте. Це вперше у цьому році розгорнули із самого ранку і начебто непогано. У минулому році у самісінькому центрі вулицю Касьяна після того, як упав сніг, не прогортали пару днів. Взагалі. Що робилося на околицях можна було лише представити.
2. Neznayko / 4 грудня 2019, 12:09 Цитувати
Шановний, не треба ля-ля, дороги в Біликах почищені, піщано-сольовою сумішшю посипані, ліхарі горять хай не на кодному стовпі, але достатньо, щоб було видно в темну пору доби....

Може ви не в тих Біликах живете?
3. Fuks / 4 грудня 2019, 12:15 Цитувати
Не скажу що в Кобеляках добре почищено..на довбаній площі сьогодні чуть не вдарили,машину понесло..Санич,наведіть порядок з торгашами або стоянкою..ви ж все можите..
4. Beri Mor / 4 грудня 2019, 13:32 Цитувати
3.Fuks
«.ви ж все можите..»

Та да,в санича здібності як у Коперфілда...але коли ЙОМУ це вигідно.
5. skarm / 4 грудня 2019, 23:33 Цитувати
"ліхарі горять хай не на кодному стовпі, але достатньо, щоб було видно в темну пору доби...." - а чому тоді люди досі ходять з ліхтариками. Хоча можливо у вас добрий «нічний» зір.., або ви з Біликів Миргородського району.
6. skarm / 4 грудня 2019, 23:36 Цитувати
2.Neznayko
«Шановний, не треба ля-ля»

-фото не брешуть, ми ж не рекламі - Фотошопу не має..
7. Neznayko / 5 грудня 2019, 06:33 Цитувати
Та ні, я живу в Кобеляцькому районі, в правильних Біликах, де ліхтарі горять, дороги чисті й посипані, зір нормальний, додаткове освітлення не потрібне...
8. skarm / 5 грудня 2019, 22:55 Цитувати
7.Neznayko
«Та ні, я живу в Кобеляцькому районі, в правильних Біликах, де ліхтарі горять, дороги чисті й посипані, зір нормальний, додаткове освітлення не потрібне...»

Віра в хороше - це завжди добре, але якщо вперто не помічати недоліки, вони можуть накопичитися і завалити всіх..
На недоліки слід вказувати -Посилання на exo.in.ua

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.