Дорога

Блог: Блог Миколи Гузченка

Автор: Микола Гузченко

Я щодня їжджу на роботу по оцій дорозі:

До її стану в мене ніколи не було ніяких претензій. Але виявилося, що спеціалісти автодору срати хотіли на мою думку. Вони вирішили, що дорога недостатньо хороша і взялися її вдосконалювати. Спочатку вони зробили контрольні смуги обабіч осьової розмітки:

На фотці не дуже добре видно, але оці смуги мають хвилясту форму. Якщо водій починає ловити гав і наїжджає колесом на смугу, авто вібрує і лунає звук "р-р-р-р-р-р!" По краю дороги подібна шняга вже давно була, але у виді розмітки:

А через пару тижнів невгамовні дорожники взялися за доріжку для велосипедистів. Місце, де вона перетинається з автодорогою, пофарбували в синій колір:

Мені це нововведення не сподобалось. По-перше, синю фарбу розтаскали по всій дорозі. По-друге, піктограму за нею практично не видно.

Але підійшовши ближче я охрєнєл. Виявляється, доріжка пофарбована не фарбою, а нанесенням синьої кам’яної крихти. А велосипед на ній - з крихти білого кольору. А розтаскана синя "фарба" - це просто крихта, яка не приклеїлась до асфальту.

За кілька днів автомобілі розтаскали все зайве і нововведення стало прекрасним.  Фотку скоро додам.

Апдейт: додав фотку.

Ну хіба ж не молодці?

 

30 жовтня 2011, 12:02 | Блог: Блог Миколи Гузченка

Інші записи автора


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.