Полтавські школярі навчаються дистанційно, кобеляцькі — стаціонарно

Полтавські школярі навчаються дистанційно, кобеляцькі — стаціонарно

За інформацією прес-служби Полтавської міської ради, наступного тижня, із 15 до 19 лютого, учні 1-11(12) класів перейдуть на дистанційне навчання. Відповідне рішення прийняте у відповідності з рекомендаціями Міністерства освіти і науки України.

Прес-служба пояснила, що такі заходи вводяться «у зв’язку зі зниженням температури повітря та через складні погодні умови, з метою збереження здоров’я дітей та попередження переохолодження».

У повідомленні також вказано, що зараз велика кількість учнів та вчителів хворіють на ГРВІ, у деяких школах по кілька класів закриті на карантин. Тож рішення про перехід на дистанційне навчання було прийняте, щоб уникнути збільшення захворювань в період значного зниження температури повітря та складних погодних умов.

Дошкільні заклади працюють без змін у штатному режимі.

Кобеляцькі школярі продовжать навчатися стаціонарно. Принаймні, у понеділок школи, що знаходяться на території Кобеляцької громади, працюватимуть у штатному режимі, розповіла начальник відділу освіти Наталія Коваль.

— На даний час температура повітря -10 градусів. У понеділок школи працюватимуть. Слідкуватимемо за прогнозами. Якщо погодні умови погіршуватимуться, попереджатимемо дітей про призупинення стаціонарного навчання.


Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.