Перша нічийна гра новосанжарців і поразка бутенківців

Перша нічийна гра новосанжарців і поразка бутенківців

Черговий тур футбольного чемпіонату важко назвати вдалим для бутенківської і новосанжарської команд.

5­6 червня відбулися матчі четвертого туру Чемпіонату Полтавської області з футболу серед аматорів.

Новосанжарський «Стандарт» провів виїзний матч проти «Дружби» із Очеретуватого. За підсумками попереднього туру новосанжарці посіли першу сходинку в груповій турнірці, а їх суперники розмістились на другій із різницею у два очки. Фактично, матч між командами став поєдинком за перше місце. 

У виїзній грі новосанжарці понесли свої перші втрати, розписавши 0:0 із суперниками.

У грі було багато моментів з боку «стандартівців», не зарахований арбітрами гол та вилучення Олександра Матвеєва.

Господарі не реалізували пенальті у ворота «Стандарту» на 70 хвилині. Голкіпер Олександр Яковець на дав можливості Андрію Михайленку вивести «Дружбу» вперед.

Бутенківський «Альтаїр» не зміг подолати новогалещинський СК «Геологія­2». Із виїзного матчу команда Ігоря Проценка повернулася з мінімальною поразкою — 1:2.

Крім того, кременчуцький «Кремінь­2» (Кременчук) програв «Семенівці» — 1:2, а ФК «Гірник Спорт­2» із Горішніх Плавнів здолав кременчуцький «Ягуар» — 4:1

У суботу новосанжарці прийматимуть «Кремінь­2» із Кременчука. Матч відбудеться о 17.00 на стадіоні Нові Санжари. «Альтаїр» у п’ятому турі відпочиватиме.

 

Місцеві чемпіонати

У неділю, 6 червня, були зіграні матчі ІІІ туру відкритого Чемпіонату Новосанжарської територіальної громади з міні­футболу та чемпіонату Новосанжарщини з «великого футболу».

Серед «ветеранів 40+» без втрат ідуть новосанжарський «Газовик», полтавський «Титан» і руденківська «Зоря».

Одним із найбільш захоплюючих матчів був поєдинок між новосанжарською «Дружбою» та стовбинодолинським «Колосом». Протягом гри рахунок змінювався кожні 3­5 хвилин, а на табло висвітилися 2:2, 3:3, 4:4. На останніх секундах другого тайму все ж розійтися «дружбою» «Дружба» не дала: Юрій Воронін поставив крапку в поєдинку. У підсумку, 7:6 — новосанжарці святкують перемогу.

У інших матчах білицький «Сокіл» каменя на камені не залишив від мачухівського захисту, забивши суперникам тринадцять м’ячів. При цьому біличани пропустили три голи. «Газовик» не дав жодного шансу «Полузір’ю» — 11:0. Команда з Козубівського поступилась полтавському «Титану» — 2:5. «Зоря» рознесла «Ворону» — 6:0.

У неділю, 13 червня, зустрінуться «Сокіл» — «Козубівське», «Мачухи» — «Колос», «Ворона» — «Газовик», «Полузір’я» — «Дружба», «Титан» — «Зоря».

На «великому» полі особливих сенсацій не сталося. Щоправда, малокобелячківський «Маяк­2» із серйозною перевагою переграв соколовобалківську «СокОріль» — 7:2. Руденківська «Зоря» розгромила «Старт» із Писарівки — 6:1. У «драбинівському» дербі «Чиста Криниця» мінімально поступилася «Темпу» із Сухої Маячки — 3:4. Стовбинодолинський «Колос» переграв «Гетьман» із Галущиної Греблі — 4:2.

Нагадаємо, що в змаганнях беруть участь 8 команд та розігрується дві путівки до «Обласної Ліги Чемпіонів», другий етап якої стартує у вересні.

13 червня відбудуться поєдинки між «Старт» — «Гетьман», «Чиста Криниця» — «СокОріль», «Зоря» — «Маяк­2», «Темп» — «Колос».

 

Турнірна таблиця Чемпіонату Полтавщини з футболу (група Б)

 

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Стандарт» (Нові Санжари)

4

3

1

0

9­3

10

2

«Дружба» (Очеретувате)

4

2

2

0

4­2

8

3

«Альтаїр» (Бутенки)

4

1

2

1

8­6

5

4

«Гірник­Спорт­2»

(Горішні Плавні)

4

1

2

1

9­9

5

5

«Семенівка» (Семенівка)

4

1

2

1

4­4

5

6

СК «Геологія­2»

(Нова Галещина)

3

1

0

2

3­4

3

7

«Ягуар» (Кременчук)

3

1

0

2

3­6

3

8

«Кремінь­2» (Кременчук)

3

1

0

2

3­6

3

9

«Темп» (Градизьк)

3

0

1

2

2­5

1


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
10 червня 2021, 10:53 | Полтавщина | Спорт і здоров'я

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.