У день народження — чемпіонство

У день народження — чемпіонство

У минулу суботу новосанжарка Катя Шинкаренко приїхала на волейбольний турнір у статусі іменинниці і виборола золоту медаль.

5 червня в Кобеляках відбулися змагання чемпіонату територіальної організації ГО ВФСТ «Колос» у Полтавській області з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок.

На міському пляжі «Золотий», що на березі річки Ворскла в місті Кобеляки, відбулися обласні змагання чемпіонату територіальної організації ГО ВФСТ «Колос» із пляжного волейболу серед чоловічих і жіночих команд.

У змаганнях взяли участь 16 чоловічих команд з Глобинської, Новосанжарської, Козельщинської, Терешківської, Мачухівської, Білицької та Кобеляцької громад.

Серед чоловічих команд переможцями турніру стали представники Глобинської громади (І місце). «Срібло» і «бронзу» турніру здобули волейболісти Кобеляцької громади. Олег Короп і Євген Дендеберя посіли друге місце. А Олексій Колінько і Олексій Дрофа — третє.

За підсумками змагань, призові місця розподілися таким чином:

Жінки: Новосанжарська громада – 1 — І місце; Глобинська громада — ІІ місце; Новосанжарська громада – 2 — ІІІ місце.

У жіночому турнірі за перемогу боролися 10 команд. Новосанжарську громаду представили два жіночих колективи: Катерина Шинкаренко — Жанна Сопиєва та Володимира Ашихміна — Ксенія Швець. Максимальний результат із «золотими» медалями показали Катерина та Жанна. До речі, у минулу суботу Катя святкувала День народження.

Ксенія та Володимира здобули бронзу.

Отож, дівчата додали в скарбничку Новосанжарщини ще кілька нагород.

Друге місце посіли представниці Глобинської громади.

Кобеляцькі волейболістки Аня Білаш і Аня Короп на рівних змагалися з досвідченими суперницями, але їм не вистачило трішки везіння для боротьби за призові місця.





Автор: Віталій БАРАНОВИЧ, представник спорторганізації «Колос»

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.