В автокатастрофі загинули мати і син

В автокатастрофі загинули мати і син

2 квітня, близько 16:00, на автодорозі Н-31 Дніпро — Решетилівка, поблизу села Красне Кобеляцької громади, сталася дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками.

За інформацією рятувальників, які прибули на місце події, зіткнулися легковик «Chevrolet Aveo» та вантажний автомобіль «Mercedes-Benz». Внаслідок ДТП водійка та пасажир легкового автомобіля загинули на місці події. Рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували тіла загиблих людей.

Відділ комунікації поліції Полтавщини, у свою чергу, повідомив, що легковиком керувала водійка 1984 року народження. З нею в автомобілі перебував пасажир 2003 року. Вантажівкою Мерседес керував водій 1988 року народження.

Слідчим поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 (Порушення Правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.  Тривають слідчі дії.

Також стало відомо, що обоє загиблих, мати і син, були жителями Слов’янська. Сім’я прямувала в Полтаву.

За попередньою інформацією, жінка виїхала на зустрічну смугу та допустила зіткнення з вантажівкою, що рухалася в напрямку Дніпра.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»
8 квітня 2022, 12:28 | Полтавщина | Надзвичайне

Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.